Wat past bij u

Welke reisverzekering past bij u?


Een reisverzekering dekt schade of diefstal van uw eigendommen wanneer u op reis bent. Uw normale verzekeringen als de inboedelverzekering zijn in het buitenland niet van toepassing, de reisverzekering biedt hierin een uitstekende uitkomst.

Het voordeel van een doorlopende reisverzekering is het gemak dat u zich niet druk hoeft te maken als u over de grens gaat; u bent het hele jaar door verzekerd. U hoeft voor iedere vakantie geen aparte verzekering af te sluiten en zelfs voor een dagje naar Parijs bent u al prima verzekerd.

Voor de reisverzekering kunt u kiezen uit Europadekking of Werelddekking. Gaat u uitsluitend in Europa op vakantie, dan is een reisverzekering met Europadekking voldoende voor u. Gaat u op vakantie naar bijvoorbeeld de Verenigde Staten, dan heeft u Werelddekking nodig. Het is mogelijk om de polis tussentijds aan te passen.

Doorlopende annuleringsverzekering

Met een doorlopende annuleringsverzekering hoeft u niet meer per reis een annuleringsverzekering te nemen. De annuleringskosten van iedere reis, waar dan ook naartoe, zijn het hele jaar verzekerd tot een bepaald bedrag per persoon. Onder de volgende omstandigheden kunt u aanspraak maken op de doorlopende annuleringsverzekering:

  • Wanneer er sprake is van ernstige ziekte of overlijden van uzelf of naaste verwanten (familie) die niet tot het reisgezelschap behoren worden de annuleringskosten vergoed.
  • Vergoeding van het niet gebruikte deel van uw reissom bij tussentijdse afbreking van de reis.
  • Vergoeding voor vertrek- en aankomstvertraging.
  • Vergoeding voor het niet kunnen volgen van een voor vertrek geboekte rondreis.
   

De doorlopende annuleringsverzekering kunt u naast de doorlopende reisverzekering afsluiten. Het is ook mogelijk om de combinatie van deze twee te maken

Aanvullende verzekeringen op de reisverzekering

U kunt zich ook aanvullend verzekeren bij de doorlopende reisverzekering. Zo heeft u voor een wintersportvakantie of een vakantie met gevaarlijke sporten een aanvullende verzekering nodig. Ook kunt u geld, hobby- en sportuitrusting meeverzekeren, of een ongevallenverzekering afsluiten die een geldbedrag uitkeert bij overlijden of blijvende invaliditeit.


 Reisverzekering berekenen

Berekenen

Welke reisver-zekering is in uw situatie het meest geschikt?

Direct afsluiten

Voer uw gegevens in om direct uw reis te verzekeren.

Direct verzekerd

Verzekering aan- gevraagd? U krijgt van ons direct een bevestiging.

Reisverzekeringen

Goedkoop verzekeren!

Goedkoopste reisverzekering
Reis goedkoop verzekeren
Goedkope reisverzekering